Caserola cu piure de cartofi și cârnați

Piureul de cartofi și caserola de cârnați este un fără lactate rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bulion de vită condimentat cu ceapă, cârnați de porc în vrac, făină de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola cu piure de cartofi și cârnați, Caserola de cartofi piure cu cârnați și ceapă, și Caserola De Cartofi Piure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați cu spray de gătit de 8 inci pătrat (2 litri) vas de copt din sticlă. În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când nu mai este roz; scurgere. În vasul de copt, amestecați cârnații și legumele congelate. Într-un castron mic, amestecați bulionul și făina până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de cârnați. Se amestecă ușor.
Acoperiți cu folie; coaceți 35 până la 45 de minute, amestecând ocazional, până când amestecul este fierbinte, Bulbuc și ușor îngroșat.
Faceți cartofi conform instrucțiunilor pe pungă folosind apă, lapte și unt.
Lăsați să stea 3 până la 5 minute. Lingură pe amestecul de cârnați.
Coaceți neacoperit cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când cartofii încep să se rumenească.