Caserola Cu Brânză De Ananas

Caserola Cu Brânză De Ananas
Caserola cu brânză de ananas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 351 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 282 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de ananas, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcakes De Ananas Cu Glazură De Brânză Cremă De Ananas, Caserola De Ananas, și Caserola Cu Șuncă De Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare combinați bucăți de ananas, brânză, suc de ananas, făină și zahăr. Lingura într-un vas de copt 9x13 inch. Se acoperă cu biscuiți zdrobiți și felii de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Pentru LegarePentru Legare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista