Caserolă de cartofi cu brânză

Caserolă de cartofi cu brânză
Caserola de cartofi cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde rețetele pentru felurile principale. Această rețetă fără gluten are 6 porții și costă 1,45 USD per porție . O porție conține 614 calorii , 16 g de proteine și 47 g de grăsimi . 6 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, cartofi roșii, șalotă, sare și piper kosher. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Cu un scor de 52% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Caserola cu ardei gras umpluți cu brânză , Caserola de pizza ușoară cu brânză și Caserola cu pui și orez cu brânză .

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190°C (375°F). Ungeți o tavă de copt cu o capacitate de 1,5-2 litri și presărați cu puțină șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
2
Adăugați smântâna groasă într-o cratiță medie împreună cu șalota rămasă, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Puneți la foc mediu și aduceți la fierbere în timp ce amestecați.
4
Lăsați să fiarbă la foc mic până când vedeți că lichidul începe să se îngroașe, 2-3 minute.
5
Așezați 1/3 din cartofii feliați în tava de copt, acoperiți cu puțin cheddar și presărați parmezan; repetați stratificarea de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Turnați lichidul fierbinte peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Adăugați brânza rămasă, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 1 oră, apoi îndepărtați folia pentru a coace până când brânza devine aurie și rumenită, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a felia, pentru a se putea așeza.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista