Caserolă de cartofi cu brânză

Caserolă de cartofi cu brânză
Caserola de cartofi cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde rețetele pentru felurile principale. Această rețetă fără gluten are 6 porții și costă 1,45 USD per porție . O porție conține 614 calorii , 16 g de proteine și 47 g de grăsimi . 6 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită unt, cartofi roșii, șalotă, sare și piper kosher. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute . Cu un scor de 52% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Caserola cu ardei gras umpluți cu brânză , Caserola de pizza ușoară cu brânză și Caserola cu pui și orez cu brânză .

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190°C (375°F). Ungeți o tavă de copt cu o capacitate de 1,5-2 litri și presărați cu puțină șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați smântâna groasă într-o cratiță medie împreună cu șalota rămasă, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Puneți la foc mediu și aduceți la fierbere în timp ce amestecați.
4
Lăsați să fiarbă la foc mic până când vedeți că lichidul începe să se îngroașe, 2-3 minute.
5
Așezați 1/3 din cartofii feliați în tava de copt, acoperiți cu puțin cheddar și presărați parmezan; repetați stratificarea de încă 2 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Turnați lichidul fierbinte peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Adăugați brânza rămasă, acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 1 oră, apoi îndepărtați folia pentru a coace până când brânza devine aurie și rumenită, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a felia, pentru a se putea așeza.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista