Casă 3 Muschetari

Casă 3 Muschetari
Casă 3 muschetari ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 375 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 163 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Dacă aveți la îndemână zahăr, pudră de cacao, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Căpșuni 3 Muschetari Fudge, Cacao Fierbinte 3 Muschetari Brownie Bites, și Tort De Înghețată De Casă Crunchies Și Coajă Magică De Casă.

Instrucțiuni

1
Faceți bezea: ungeți ușor o tigaie pătrată de 8" și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Așezați albușurile în castron un mixer cu suport (sau într-un castron mare și folosiți un mixer manual). Montați mixerul cu accesoriul pentru TEL și setați aside.In un vas de sos foarte mic (într-adevăr, cel mai mic pe care îl aveți), combinați zahărul și apa. Se fierbe împreună, amestecând ocazional cu o spatulă rezistentă la căldură până când zahărul se dizolvă. Periodic, periați părțile laterale ale oalei cu o perie de patiserie înmuiată în apă pentru a spăla orice cristale de zahăr care se acumulează pe părțile laterale ale oalei. Când amestecul înregistrează 220 km F pe un termometru pentru bomboane, începeți să bateți albușurile la viteză medie, continuați să bateți până se formează o bezea rigidă.Când siropul de zahăr înregistrează 240 km F, turnați cu grijă siropul fierbinte într-un flux constant peste bezea, cu mixerul încă în funcțiune. Odată ce siropul a fost complet încorporat, adăugați extractul de vanilie. Bateți până se răcește; opriți mixerul, dar lăsați bezea și bateți la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Elixir GElixir G
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați zahărul, siropul de porumb, sarea și apa într-o oală mică de sos. Gatiti, ca si in cazul primului amestec, pana cand amestecul Inregistreaza 280 de exemplare. Opriți imediat căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Finalizați bomboanele: cu mixerul la viteza cea mai mică, turnați încet siropul de zahăr peste bezea. Continuați să amestecați până se încorporează complet. Se adaugă imediat pudra de cacao și se amestecă până se combină. Opriți mixerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Elixir GElixir G
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită pentru tort, se înfășoară în plastic și se dă la frigider cel puțin 6 ore (și până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
sau până se răcește complet.
5
Tăiați și înmuiați batoanele de bomboane: puneți deoparte două tăvi de foi căptușite cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți batoanele de bomboane din tigaia pentru tort (slăbiți marginile cu un cuțit sau răzuitor de bancă și curățați Nuga cu degetele) și transferați-o pe o tăietură. Cu un cuțit de bucătar, tăiați blocul de nuga în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate în șase bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NugaNuga
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Transferați bomboanele tăiate într-una din tăvile pregătite și congelați până când este nevoie.Între timp, topiți și/sau temperați ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
8
Transferați ciocolata pregătită într-un castron mic.Folosiți o furculiță pentru a arunca fiecare bucată de Nuga, pe rând, în ciocolată. Scufundați fiecare sub ciocolată pentru a asigura o acoperire uniformă și apoi folosiți furculița pentru a o ridica înapoi. Bucățile de nuga se pot lăsa puțin peste furculiță, dar se vor îndrepta înapoi în pasul următor.Trageți marginea inferioară a bomboanelor pe buza bolului pentru a îndepărta excesul de ciocolată, apoi transferați Nuga acoperită cu ciocolată în a doua tigaie pregătită. Pentru un aspect autentic de 3 muschetari, folosiți o furculiță pentru a crea urme de hash în ciocolată înainte de a se solidifica.Pentru ciocolata temperată, așteptați pur și simplu să se solidifice ciocolata. Pentru ciocolata netemperată, dați la frigider batoanele de bomboane până se solidifică. Pentru aspectul cel mai îngrijit, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia orice exces de ciocolată din fiecare baton de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați barele finite într-un recipient etanș.Batoanele de ciocolată netemperate trebuie păstrate la frigider, unde vor dura câteva săptămâni. Ciocolata temperată poate fi păstrată la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista