Cartofii Amandei
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii Amandei ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 416 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, rozmarin, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Cartofi prăjiți crocanți - Amanda ' s Cookin, Placinta de matase franceza a Amandei, și Placinta cu ciocolata espresso a Amandei.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, untul și zahărul brun într-o tigaie mare la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a caramelizat, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Așezați un singur strat de felii de cartofi în fundul vasului de copt pregătit. Acoperiți cu un strat subțire de ceapă.
Stropiți o parte din cremă și presărați o parte din rozmarin peste strat. Repetați straturile de patru ori terminând cu ceapă, smântână și rozmarin.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când cartofii de sus se rumenesc și sosul clocotește.