Cartofi umpluți cu carne de vită și ceapă

Cartofi umpluți cu carne de vită și ceapă
Cartofi umpluți cu carne de vită și ceapă este o garnitură fără gluten, fără lactate și cu 30 de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 542 de calorii. Pentru 3,79 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână apă, supă de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt cartofii umpluți cu ceapă franțuzească, puiul fript cu cartofi umpluți cu ceapă și puiul fript cu cartofi umpluți cu ceapă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Căni De Supă De Vită Cu Conținut Scăzut De Sodiu8 Căni De Supă De Vită Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3
Puneți supa de vită într-o cratiță mare la foc mediu și aduceți la fierbere. Gatiti pana scade lichidul la jumatate, lasand 4 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Puneți cartofii pe o tavă de copt cu ramă și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Când se răcește suficient pentru a fi manipulați, tăiați cartofii în jumătate pe lungime și, folosind o lingură, îndepărtați pulpa cartofului și rezervați, lăsând marginea de 1/2 inch grosime în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline pe foaia de copt și puneți pe ea cojile de cartofi, tăiate în jos; Coaceți până când partea tăiată este maro aurie și pielea este crocantă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se usucă bucățile de carne cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare și prăjiți carnea de vită pe toate părțile până la o culoare aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Scoateți carnea pe o farfurie și adăugați cu grijă o lingură de apă în oala fierbinte, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adaugati o lingura de ulei de masline si ceapa perlata si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Fierbeți aproximativ 7 minute, amestecând des, până când ceapa începe să se caramelizeze, adăugând apă, după cum este necesar, pentru a degla bucățile maro de pe fundul tigaii. Când ceapa este aurie, se adaugă supa redusă de vită și carnea de vită și sucul lor și se aduce la fierbere. Reduceți focul pentru a menține să fiarbă și gătiți până când carnea este fragedă, degresând grăsimea de deasupra, dacă este necesar, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Treceți pulpa de cartofi rezervată printr-un piure sau piure cu un piure până la omogenizare, adăugând apă fierbinte pentru a le slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
11
Adăugați 1 lingură ulei de măsline, asezonați cu sare și piper, după gust, și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
12
Pune tocanita in bolurile crocante de cartofi, deasupra cu o lingura de piure de cartofi si bucura-te.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista