Cartofi Umpluți În Stil Portorican
Cartofii umpluți în stil portorican ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 55 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți coriandru, biscuiți ritz, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Carne De Porc Prăjită (Pernil) În Stil Portorican, Arroz con Pollo, stil portorican pentru # SundaySupper, și Mint Mojo (sos de usturoi în stil portorican cu mentă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita 20 min. sau până la licitație; scurgere.
Se pune într-un castron mediu. Se pasează până se omogenizează. Se amestecă firimiturile de cracker. Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește.
Se încălzește pansamentul în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ardei și coriandru; gatiti 5 min., amestecând ocazional.
Adăugați pui și măsline; se amestecă.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la 191°. formați amestecul de cartofi în torturi de 5 inci cu mâinile ușor făinoase, folosind aproximativ 1/3 cană din amestecul de cartofi pentru fiecare tort. Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de pui pe centrul fiecărui tort. Îndoiți marginile chiftelelor peste amestecul de pui pentru a închide complet umplutura. Formați fiecare în formă ovală, asemănătoare unui cartof mare.
Adăugați, câte 2, la uleiul fierbinte; gatiti 5 pana la 6 min. sau până se rumenesc.