Cartofi Smoky Franțuzești

Cartofi Smoky Franțuzești
Cartofii fumurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 466 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Sarasota ' s Supreme Smoky franțuzești cartofi și șuncă, Cartofi Franțuzești, și Cartofi Franțuzești pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt un vas de caserolă de 9 pe 13 inci cu 1 lingură de unt. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță mare. Odată ce spuma de unt, adăugați șalotul și usturoiul și sotati până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați făina și gătiți, amestecând frecvent, până devin aurii, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă jumătate și jumătate, boia afumată și cartofii. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Se toarnă jumătate din amestecul de cartofi în vasul cu caserolă cu unt. Agitați tigaia pentru a aranja cartofii într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Presărați jumătate din fiecare brânză deasupra stratului inferior de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Adăugați cartofii rămași și agitați din nou pentru a aranja într-un strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Se presară brânza rămasă, se acoperă cu folie și se coace 45 de minute sau până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Scoateți folia și puneți-o înapoi la cuptor pentru încă 15 minute sau până când cartofii și brânza sunt aurii și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
9
Fotografie de David Malosh
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista