Cartofi, slănină și pudră de porumb
Cartofi, slănină și pudră de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. O porție conține 308 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de țelină, morcovi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chowder De Cartofi, Porumb Și Slănină, Chowder De Porumb Cu Bacon-Cartofi, și Cartofi Porumb & Bacon Chowder pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti bucatile de slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand grasimea s-a topit, iar slanina este crocanta, aproximativ 8 minute.
Scoateți slănina, lăsând grăsimea în tigaie. Se amestecă morcovul, țelina și frunza de dafin în grăsimea de slănină; gatiti 5 minute.
Între timp, topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mic.
Bateți făina și gătiți timp de 5 minute, amestecând continuu. Bateți încet laptele și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Odată ce fierbeți, gătiți timp de 5 minute, amestecând frecvent.
Adăugați slănina, legumele fierte, cartofii și porumbul. Reveniți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Utilizați lapte suplimentar după cum este necesar pentru a obține consistența dorită.
Se ornează cu boia pentru a servi.