Cartofi Prajiti Cu Mamaliga

Cartofi Prajiti Cu Mamaliga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu mămăligă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 449 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyere, sare kosher, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Cu Mămăligă La Cuptor (Nu Cartofi Prăjiți), Cartofi Prajiti Cu Mamaliga, și Polenta Cu Ierburi"Fries".

Instrucțiuni

1
Aduceți 7 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Combinați 4 căni de apă fierbinte și lapte într-un bol rezistent la căldură (vasul trebuie să încapă peste cratiță). Treceți treptat în polenta și 2 lingurițe de sare. Acoperiți vasul bine cu folie și așezați-l peste apa care fierbe; nu lăsați vasul să atingă apa. Gatiti pana la foarte gros, 20 de minute. Între timp, periați un vas de copt pătrat de 9 inci cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Amestecați brânza și untul în mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Se întinde în vasul pregătit și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. feliați polenta răcită în optsprezece bețe de 4 1/2 pe 1 inch și transferați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Ungeți bețișoarele cu ulei de măsline și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
7
Coaceți până la aur, 30 până la 35 de minute, întorcându-vă la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista