Cartofi Piure De Alge Marine

Cartofi Piure De Alge Marine
Algele piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 706 calorii, 6g de proteine, și 68G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bonito de bloc, smântână grea, alge marine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: ricer de cartofi sau moara de alimente echipat cu disc de slefuire fin, blender de mare viteză sau procesor de alimente
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-o cratiță, combinați apa și kombu la foc mediu-mare și aduceți la foc mic. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați fulgii de bonito. Acoperiți vasul și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se strecoară lichidul printr-o sită cu ochiuri fine plasată peste o cratiță curată și se aruncă conținutul sitei.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Adăugați cartofii, puneți tigaia la foc mediu-mare și dați la fiert. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede atunci când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Chiar înainte ca cartofii să fie gata, într-o cratiță mică, aduceți crema la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Scurgeți cartofii, aruncând lichidul. Treceți cartofii printr-un ricer de cartofi într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați smântâna și bateți bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se pune la foc mic și se amestecă până când amestecul este neted.
11
Bateți cele 2 linguri de unt de alge marine în amestecul de cartofi-cremă până se amestecă bine, apoi adăugați sarea. În acest moment, transferați cartofii în vasul de servire dorit. Acest lucru poate fi servit în stil familial într-un bol mare de servire sau ca garnitură în boluri individuale. Folosind o mandolină, radeți fin mai multe bucăți de unt de alge marine congelate și așezați câteva bucăți deasupra cartofilor. Folosind o răzătoare, radeți puțin din bonito deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Alge MarineAlge Marine
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
RăzătoareRăzătoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Serviți imediat.
13
Puneți algele în blender și procesați la viteză mare până când sunt rupte în bucăți fine, 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Transferați algele într-un castron mare și clătiți sub apă curgătoare rece până când sunt complet hidratate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Scurgeți algele marine, întoarceți-le în blender, adăugați untul și procesați până se amestecă complet. Împărțiți untul în jumătate și transferați fiecare jumătate pe o foaie mare de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Rotiți untul în bucățile de folie de plastic, formând doi bușteni groși. Refrigerați o jumătate și înghețați cealaltă. Se va păstra timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista