Cartofi dulci de două ori coapte cu bacon-Susan fragil
Nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofii dulci de două ori coapte cu bacon-Susan fragil ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 32 de fani. Cap la magazin și ridica bucăți scallion, seminte de susan, bacon, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare sunt Cartofi dulci de două ori coapte cu bacon-Susan fragil, Cartofi dulci de două ori coapte cu bacon-Susan fragil, și Piei de cartofi dulci umplute cu Chorizo cu slănină de susan negru fragile.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu margini cu un siliconcoacere sau hârtie pergament.
Gătiți slănina într-un skilletover mediu antiaderent la foc mediu până când cea mai mare parte a grăsimii este redată și slănina începe să fie crocantă.
Transferați slănina într-o sită așezată peste un miccastron; rezervați picături.
Întoarceți slănina, 1 lingură de picături,zahăr și semințe de susan în aceeași tigaie. Gătiti la foc mediu, amestecând frecvent, până când zahărulîntoarce culoarea ciocolatei cu lapte, aproximativ5 minute.
Transferați amestecul în preparatfoaie de copt și folosiți o spatulă pentru a se întinde uniform; lasa sa se raceasca. Rupe fragil în shards.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați cartofii dulci pe o foaie de copt căptușită cu folie. Prăjitpână la licitație, 45-55 de minute.
Lăsați să stea până se răceștesuficient de manevrat.
Feliați cartofii pe jumătate pe lungime.Lucrând peste un castron mare, scoateți carnea din 8 jumătăți, lăsând un strat gros de 1/2"în interiorul pielii.
Așezați jumătățile de cartofi pe aceeași folie căptușităfoaie de copt. Scoateți carnea din restul de 4 jumătăți; aruncați piei. Mash carne cu und; adăugați ouă, unt, miso și gingerand se amestecă până când amestecul este neted. Lingură orpipe de umplere în piei rezervate. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Coaceți cartofii până când blaturile sunt ușor umplute și se rumenesc, 30-35 de minute(cartofii vor dura mai mult dacă au fost răciți). Top cartofi cu șuncă-sesammici și scallions.