Cartofi De Cocos
Cartofi de nucă de cocos este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 397 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piure de roșii, cartofi, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Cartofi Dulci Cu Nucă De Cocos, Cartofi De Nucă De Cocos Ananas, și Nucă De Cocos De Două Ori-Cartofi Dulci Coapte.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti cartofii in uleiul incins pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 10 minute.
Scoateți din tigaie și rezervați.
Reduceți focul la mediu și gătiți ceapa în tigaie până la translucid, 2 până la 4 minute. Se amestecă usturoiul, ghimbirul, turmericul, semințele de chimen și sarea și piperul în ceapă. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 1 minut. Întoarceți cartofii în tigaie și gătiți până aproape gata, aproximativ 15 minute.
Se toarnă laptele de cocos peste cartofi; se amestecă piureul de roșii și pătrunjelul tocat. Gatiti pana cand cartofii sunt fierti si sosul s-a ingrosat, aproximativ 5 minute suplimentare.