Cartofi curry și năut

Cartofi curry și năut
Cartofi curry și năut durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 331 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi curry și năut, Cartofi curry cu năut, și Cartofi curry și năut.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii, 2 lingurițe de sare și suficientă apă rece pentru a acoperi într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt aproape fragede, 3 până la 6 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cartofii și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 8 minute. Se amestecă pudra de curry și cayenne și se gătește, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
4
Adăugați nautul, 1 cană de ceapă prăjită și 1/2 cană de apă de gătit rezervată; gatiti, zdrobind cartofii cu o lingura, pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Adăugați mai multă apă de gătit, dacă este necesar. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Se amestecă iaurtul, coriandrul tocat, sucul de lămâie și 2 linguri de apă într-un castron. Împărțiți amestecul de cartofi-năut între boluri. Se acoperă cu sosul de iaurt, restul de 1 cană de ceapă prăjită, jalapeno feliat și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Fotografie de Andrew Mccaul

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Numele Lui Renard Brut
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista