Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu fasole neagră și cartofi cu porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 269 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de brânză cheddar-jack, salsa, porumb cu miez întreg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cartofi Cu Fasole Neagră Santa Fe, Caserola De Chili Cu Fasole Neagră Acoperită Cu Pâine De Porumb, și Miere-Tei, Fasole Neagră, Cartofi Dulci Umpluți Cu Porumb.
Instrucțiuni
1
Pierce cartofi cu o furculiță; aranjați într-un cerc pe prosoape de hârtie în cuptor cu microunde. Cuptor cu microunde la 10 minute, întoarcerea și rearanjarea cartofilor după 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Cuptor Cu Microunde
Cuptor
2
În timp ce cartofii gătesc, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adauga ceapa si urmatoarele 3 ingrediente; saut 3 minute. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați fasole, porumb și salsa; gatiti 4 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Dientes De Ajo
Porumb
5
Împărțiți cartofii pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Puf cu o furculiță. Puneți aproximativ 1 cană de amestec de fasole peste fiecare cartof. Completați fiecare porție uniform cu brânză și coriandru.