Cartofi cu ciuperci Cheddar
Ai nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofii cu ciuperci Cheddar ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 216 calorii, 9 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 61 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de supă cremă condensată de ciuperci, boia de ardei, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi umpluți cu ciuperci Cheddar, Piure de cartofi Cheddar alb cu sos Guinness de ciuperci și Macaroane cu ciuperci Cheddar.
Instrucțiuni
Aranjați cartofii într-o bucată de 2 litri unsă. vas de copt; se presară cu brânză. Într-un castron, combinați supa, boia de ardei și ardeiul; întins peste brânză. Acoperiți și coaceți la 400° timp de 45 de minute. Descoperi; Coaceți încă 10 minute sau până când cartofii sunt fragezi.