Cartofi Copți De Două Ori
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii copți de două ori ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 265 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica crema, scallions, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Carne de vită la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la400f.străpungeți cartofii în mai multe locuri cu o furculiță; așezați pe o foaie de copt.
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră 15 minute.
Se lasă să se răcească 15 minute. Ulei cald într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ciuperci; saut până se evaporă moale și auriu și lichid, aproximativ 6 minute.
Adăugați scallions; saut timp de 1 minut.
Tăiați cu grijă cartofii de top. Scoateți carnea, lăsând o margine de 1/4 inch.
Transferați carnea într-un castron și amestecați.
Adăugați amestec de ciuperci, spanac, muștar, smântână și 1/2 cană Cheddar.
Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper.
Împărțiți amestecul între cojile de cartofi; se presară cu Cheddar rămas. Reveniți la foaia de copt; coaceți până se încălzește și se rumenesc deasupra, 25 până la 30 de minute.