Cartofi și ciuperci la grătar
Cartofi și ciuperci la grătar ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această garnitură are 300 de calorii , 7 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52% , care este solid. Încercați tigaia de porc de țară cu cartofi și ciuperci , trageți-vă șosetele de pe cartofi umpluți cu broccoli și ciuperci și salată de ciuperci la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu spre mic.
Așezați o bucată de folie suficient de mare pentru a ține toate ingredientele pe o masă.
Așezați cartofii în centrul foliei, turnați supa peste cartofi, apoi acoperiți cu ciupercile și ceapa. Aranjați untul peste tot și în jurul legumelor și apoi completați cu condimentele preferate. Acum fie îndoiți folia pentru a sigila, fie folosiți o altă bucată mare pentru a sigila întregul pachet.
Grătiți la foc mediu spre mic pe un grătar de sus, dacă este posibil, timp de 1 oră.