Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Portobello Carpaccio (Vegan) marinat Miso. Această rețetă servește 3. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați rucola, capace de ciuperci portobello, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 692 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Carpaccio Portobello cu tapenadă portocalie-Kalamata, Carpaccio de sfeclă cu vinetă de ghimbir-Miso, și Tilapia Carpaccio (File De Pește Marinat Crud) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați pasta miso, zahărul brun, sosul de soia, uleiul vegetal și sucul de lămâie într-un castron mediu și bateți pentru a combina. Frecați uniform pe suprafețele ciupercilor și transferați-le într-o pungă de blocare cu fermoar de dimensiunea unui galon. Apăsați ușor aerul din pungă, sigilați și transferați la frigider timp de cel puțin 1 oră și până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Umăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Miso
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Când sunteți gata să continuați, reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți capacele de ciuperci din pungă și ștergeți excesul de marinată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie și prăjiți până când suprafața superioară este uscată și ciuperca este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
5
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească 5 minute pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați ciupercile pe o părtinire ascuțită în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Transferați feliile pe un platou de servire sau pe platouri individuale, ventilându-le pe măsură ce mergeți.
8
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
9
Se presară cu coajă de lămâie, fistic, piper negru și sare de mare grosieră. Aruncați rucola cu restul de 1 linguriță de ulei de măsline, strângând una dintre pene de lămâie rezervate peste verdeață. Top ciuperci cu rucola și se servește, trecând pene rămase tabellateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare Grosieră
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pană De Lămâie
Nonpareils Argintii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)