Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și Rucola
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și rucola ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. O porție conține 202 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de rucola pentru copii, sfeclă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și vinetă de mentă, Salată De Rucola Cu Brânză De Sfeclă Și Capră, și salată de rucola cu brânză de sfeclă și capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind tulpini ca mâner, feliați sfecla subțire cu hârtie (purtați mănuși de protecție pentru a evita pătarea mâinilor). Aruncați cu oțet și 1/4 linguriță de sare într-un castron, apoi lăsați să stea 5 minute pentru a se ofili.
Împărțiți sfecla între 4 farfurii mari, suprapunându-se ușor felii. Se acoperă cu brânză de capră.
Aruncați rucola și andive cu 1 lingură ulei și sare și piper după gust, apoi Movilă peste brânză de capră.
Stropiți sfecla cu restul de 2 linguri de ulei.