Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli. Această rețetă face 6 porții cu 159 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ghimbir, verdeață de salată gourmet, tulpini de broccoli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de tulpină de Broccoli rasă cu var, Salată de tulpină de Broccoli cu fructe de Goji și slănină, și Salată de tulpină de Broccoli ras cu Lime & Cotija pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti carpaccio, combinați primele 4 ingrediente. Curățați și tăiați 3 tulpini de broccoli în dreptunghiuri de 2 x 1 x 1 inch, pătrându-le părțile laterale. Feliați broccoli pe lungime în scânduri de 1/4 inch.
Combinați scândurile de broccoli, 3 linguri de suc și 1/4 linguriță de sare. Aranjați scândurile de broccoli și feliile de avocado pe 6 farfurii; se presară cu amestec de busuioc.
Pentru a pregăti salata, combinați uleiul de măsline, 1 lingură de suc, 1/4 linguriță de sare și piper într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați 2 căni de tulpini de broccoli tăiate cu Chibrit, salată verde și ceapă; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între farfurii.