Carnitas de porc cu sos Tomatillo Cilantro
Carnitas de porc cu sos Tomatillo Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 241 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați chipotle chile pulbere, cilantro, ulei de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bine. Încercați Pui Cu Tomatillo Și Sos De Cilantro, Tamale de pui cu sos Tomatillo-Cilantro, și Creveți glazurați cu Chili cu sos Tomatillo-Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în cuburi de 1 inch; condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul în tigaie mare sau cuptor olandez.
Adăugați carne de porc, ceapă, praf de usturoi, praf de chili și praf de Chile chipotle; sotati 3-5 minute pentru a rumeni carnea.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi abia carnea de porc. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Scoateți capacul și continuați să fierbeți încă 45 de minute sau până când lichidul s-a evaporat.
Combinați tomatillos tocat, roșiile și cilantro într-un castron mic.
Puneți o cantitate egală de carne de porc pe fiecare tortilla. Top cu salsa tomatillo.