Carnea de vițel a lui Hannah Glasse se ciocnește cu carnea forțată de stridii

Carnea de vițel a lui Hannah Glasse se ciocnește cu carnea forțată de stridii
Mânzat Hannah Glasse Collops cu stridie forța de masă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 143 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cimbru, șobolani, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt Umplutură De Carne Tocată Cu Aromă De Ciuperci, Clătitele lui Hannah, și Cookie-urile de ovăz ale lui Hannah.

Instrucțiuni

1
Se macină împreună 2 cotlete de vițel, stridii și slănină într-o mașină de tocat alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
StridiiStridii
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
2
Adăugați pătrunjel, sare, piper, nucșoară, Buzdugan, cuișoare și cimbru, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CimbruCimbru
BuzduganBuzdugan
SareSare
3
Întindeți un al șaselea amestec măcinat pe fiecare cotlet de vițel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
4
Rulati fiecare cotlet jellyroll Moda, și sigur cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu; roșii de vițel maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați vițelul într-un vas de copt superficial de 2 1/2 litri, rezervând picături de tigaie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Adăugați bulion de vită, vin, șalotă, usturoi, ciuperci și hamsie, dacă doriți, în tigaie; amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
HamsiiHamsii
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă amestecul de ciuperci peste rulourile de vițel. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
RolaRola
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Îndepărtați rulourile de vițel pe un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
VitelVitel
10
Combinați făina și 1 lingură de unt topit; se adaugă la amestecul de ciuperci, amestecând până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
11
Serviți sosul peste rulourile de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
SosSos
VitelVitel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista