Carne en su Jugo (carne în sucurile sale)

Carne en su Jugo (carne în sucurile sale)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Carne en su Jugo (carne în sucurile sale). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 439 calorii, 43G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ceapă, tei, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne En su Jugo (carne gătită în sucul propriu), Carne En Su Jugo, și Minunat Pan De Carne-Paraguayan Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați tomatillos, ardeii serrano, usturoiul și apa într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați conținutul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Gatiti slanina intr-o tigaie mare, adanca, la foc mediu-mare, pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare; gatiti friptura de flanc in tigaia fierbinte pana se rumeneste complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă amestecul de tomatillo peste carnea de vită și se fierbe. Se amestecă bulionul de pui în amestec și se reduce focul la mediu. Acoperiți tigaia și fierbeți până se înmoaie, cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Între timp, încălziți fasolea pinto într-o cratiță la foc mediu până se încălzește; reduceți focul la minim pentru a se menține cald până când este nevoie. Amestecați slănina și fasolea pinto în amestecul de friptură de flanc; împărțiți amestecul între 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Fasole PintoFasole Pinto
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
9
Ornează fiecare cu ceapă, coriandru, piper negru și o pană de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pană De VarPană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeapăCeapă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista