Carne De Vită Ușor Mărunțită Peste Orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor carnea de vită mărunțită peste orez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 571 calorii, 47G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,52 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, ulei vegetal, condimente fajita și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri ușoare de carne de vită și orez, Tocană ușoară de vită cu aragaz lent cu legume și orez, și Sfaturi de carne de vită cu aragaz lent peste orez: un crockpot rapid și ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați ambele părți ale fripturii uniform cu condimente fajita.
Gatiti friptura in ulei incins intr-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 5 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Combinați roșiile înăbușite și 2 căni de apă; se toarnă peste friptură în cuptorul olandez. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 4 ore sau până când friptura este fragedă.
Îndepărtați friptura și tăiați folosind 2 furci.
Degresați grăsimea din lichidul de roșii în cuptorul olandez și aruncați-o. Se amestecă carnea de vită mărunțită în lichid de roșii.
Combinați orezul și pătrunjelul.
Serviți amestecul de vită peste orez.