Carne De Vită Tortilla Caserola
Carne de vită Tortilla caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 615 calorii, 27G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți brânză cheddar, apă, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Carne De Vită Tortilla Caserola, Carne De Vită Tortilla Caserola, și CASEROLA CU TORTILLA TEX-MEX pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere. Se amestecă ambele pungi sos enchilada (din setul de cină), amestecul de condimente (din setul de cină), apă și ardei iute; se încălzește până se încălzește.
În vasul de copt de 11x7 inci, întindeți 1 cană din amestecul de carne de vită.
Tăiați tortilla (din setul de cină) în jumătate.
Așezați 6 jumătăți de tortilla pe carne de vită; se întinde cu 1/2 cană de smântână. Se acoperă cu 1/2 cană de brânză, 1 cană de amestec de carne de vită și restul de 6 jumătăți de tortilla. Se acoperă cu smântână rămasă, amestecul de vită rămas și brânza rămasă.
Coaceți 30 de minute. Dacă doriți, serviți cu smântână suplimentară, ardei gras roșu tăiat cubulețe și coriandru proaspăt tocat.