Carne de vită Thailandeză

Carne de vită Thailandeză
Rețeta de carne de vită thailandeză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 817 calorii. Această rețetă servește 1. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână muguri de fasole, mazăre de zăpadă, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista