Carne De Vită Thailandeză

Carne De Vită Thailandeză
Carnea de vită thailandeză este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 485 calorii. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sos de pește, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 2 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci. (Carnea de vită este mai ușor de tăiat dacă este parțial înghețată, aproximativ 1 oră.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
3
Se amestecă bulionul, amidonul de porumb, sosul de pește, oțetul și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De PeșteSos De Pește
OțetOțet
BulionBulion
4
Încălziți wok sau tigaie de 10 inci la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați 1 lingură de ulei; rotiți wok în partea de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Adăugați carne de vită, ghimbir și usturoi; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când carnea de vită se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
7
Scoateți carnea de vită din wok cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Adăugați 1 lingură de ulei în wok; rotiți wok în partea de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Adăugați morcovi și ceapă; se prăjește aproximativ 5 minute sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă carnea de vită, castanele de apă și coaja de lămâie; se încălzește la fierbere. Se amestecă amestecul de bulion. Gatiti si amestecati aproximativ 1 minut sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
LegumeLegume
MorcovMorcov
CeapăCeapă
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
10
Serviți amestecul de vită peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista