Carne De Vită Specială Diner
Această rețetă servește 15. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 131 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos original de grătar, ou, fulgi instant de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Diner Fleică, Bun Vechi Diner Fleică, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă carnea, sosul de grătar, pesmetul și oul. Formați în pâine în vas de copt de 12x8 inci.
Coaceți 55 de minute. Între timp, aduceți apa la fiert în cratiță medie.
Adăugați lapte, unt și sare; amestecați fulgii de cartofi.
Adăugați cremă de brânză; se amestecă până se topește complet.
Întindeți amestecul de cartofi peste fleică; top cu single-uri.
Coaceți încă 5 minute sau până când single-urile încep să se topească.