Friptura rapidă de vită este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 268 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 185 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, flori de broccoli, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este super. Rețete similare includ Pui Rapid Și Broccoli, Pui și legume prăjite rapid de 15 Minute, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul vegetal într-un wok mare sau tigaie la foc mediu-mare; gatiti si amestecati carnea de vita pana se rumeneste, 3 pana la 4 minute. Mutați carnea de vită în partea laterală a wok-ului și adăugați broccoli, ardei gras, morcovi, ceapă verde și usturoi în centrul wok-ului. Gatiti si amestecati legumele timp de 2 minute. Se amestecă carnea de vită în legume și se condimentează cu sos de soia și semințe de susan. Continuați să gătiți și amestecați până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Semințe De Susan
Ardei Gras
Ceapa Verde
Legume
Sos De Soia
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Morcov
Usturoi
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit