Carne De Vită Daube

Carne De Vită Daube
Carnea de vită Daube ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 527 calorii, 46G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bouquet garni, pepper, cincrotes du rhincrolne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Daube, Carne De Vită Provensal Daube, și Carne De Vită Daube Provensal.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Presărați carnea de vită cu sare și piper. Carnea de vită brună în mai multe loturi în ulei fierbinte până se rumeneste pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Scoateți carnea de vită pe o farfurie mare, rezervând picături în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Saut ceapa, morcovul și usturoiul în picături rezervate la foc mediu 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați roșiile și vinul. Întoarceți carnea de vită în tigaie; adăugați buchet garni. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc și se răcește complet. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți cuptorul olandez din frigider. Degresați grăsimea de pe suprafață, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
8
Lăsați tocană să stea 20 de minute. Se aduce la fierbere la foc mediu; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră. Descoperiți și fierbeți încă 30 de minute sau până când carnea de vită este foarte fragedă și tocană este îngroșată. Aruncați buchetul garni înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Carne De VităCarne De Vită
TocanăTocană
9
Garnisiți fiecare porție, dacă doriți.
10
* Un buchet garni este un pachet mic de ierburi proaspete, cum ar fi pătrunjel, cimbru și frunze de dafin, legate împreună cu sfoară de bucătărie. Am testat cu pătrunjel cu frunze plate, rozmarin și 2 foi de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista