Carne de vită cubaneză crocantă, mărunțită, cu ceapă prăjită și Pătlagine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cubaneză crocantă, mărunțită, cu ceapă prăjită și pătlagină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1612 calorii, 79G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 8,62 USD pe porție. Dacă aveți sherry, ceapă, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până Tort Cupa ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Brownie Fudge cu glazură de aluat Cookie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Patacones con Carne Desmechada (pătlagină verde prăjită cu carne de vită mărunțită), Sandvișuri cu filet de porc în stil cubanez și Pătlagine prăjite, și Carne De Vită Mărunțită Cubaneză.
Instrucțiuni
1
Un sfert de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Puneți carnea de vită, morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, frunzele de dafin și 1 linguriță de sare într-o tigaie mare. Se acoperă cu apă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți carnea din stoc și lăsați să se răcească. Se strecoară stocul și se rezervă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
4
Tăiați carnea în cuburi de 2 inci. Tăiați-l cu mâna și puneți-l într-un castron mare, nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați sucurile de lămâie și lămâie, sherry, chimen, usturoi, 1/2 linguriță sare și piper. Se amestecă, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți carnea din marinată și stoarceți excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
8
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. După ce s-a sfârâit, adăugați carnea de vită și prăjiți, amestecând ocazional, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Reduceți căldura la mediu și împingeți carnea de vită într-o parte a tigaiei. Tăiați subțire ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Încălziți lingura rămasă de ulei în zona deschisă a tigaiei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Se adauga ceapa si saut-ul pana se inmoaie si devine translucid, amestecand periodic, aproximativ 7 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Tăiați capetele patlaginelor și coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
13
Tăiați fiecare pe părtinire în felii groase de 1/2 inch. Aruncați cu zahăr brun. Pulverizați o foaie mare de copt cu spray de gătit. Tava de linie cu un singur strat de plantains. Pulverizați pătlaginele cu spray de gătit și transferați-le în cuptor pentru a coace până se rumenesc și se caramelizează, răsturnând la jumătate, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți pătlaginele din cuptor și serviți imediat alături de carne de vită, ceapă prăjită la tigaie și orez alb fiert cu tei pentru stoarcere deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită
Orez Alb
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)