Carne de vită cu usturoi
Carnea de usturoi necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă $1.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 397 calorii. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită boabe de piper, căței de usturoi, oțet de vin și fustă de vită bine tunsă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Carne de vită și usturoi, Carne De Vită Cu Usturoi, și Enchiladas De Vită Cu Usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un pistil și mortar, zdrobiți boabele de piper și usturoiul cu un vârf de sare până când aveți o pastă netedă, apoi amestecați oțetul. Așezați carnea de vită într-un vas nemetalic, apoi frecați peste tot cu pasta. Se lasă la frigider câteva ore, dar nu mai este.
Pentru a găti, puneți o tigaie la foc foarte fierbinte. Frecați marinada de pe carne, apoi condimentați cu puțină sare. Gatiti carnea pana se carbonizeaza pe fiecare parte aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru rare; dacă tăietura este foarte groasă, poate doriți să o prăjiți într-un cuptor fierbinte timp de 5 minute după ardere. Ridicați pe o placă de tocat, apoi odihniți-vă timp de 5 minute înainte de a sculpta în felii și de a servi cu chipsuri, dacă doriți.