Carne de vită cu usturoi

Carne de vită cu usturoi
Carnea de usturoi necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă $1.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 397 calorii. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită boabe de piper, căței de usturoi, oțet de vin și fustă de vită bine tunsă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Carne de vită și usturoi, Carne De Vită Cu Usturoi, și Enchiladas De Vită Cu Usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un pistil și mortar, zdrobiți boabele de piper și usturoiul cu un vârf de sare până când aveți o pastă netedă, apoi amestecați oțetul. Așezați carnea de vită într-un vas nemetalic, apoi frecați peste tot cu pasta. Se lasă la frigider câteva ore, dar nu mai este.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Pentru a găti, puneți o tigaie la foc foarte fierbinte. Frecați marinada de pe carne, apoi condimentați cu puțină sare. Gatiti carnea pana se carbonizeaza pe fiecare parte aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru rare; dacă tăietura este foarte groasă, poate doriți să o prăjiți într-un cuptor fierbinte timp de 5 minute după ardere. Ridicați pe o placă de tocat, apoi odihniți-vă timp de 5 minute înainte de a sculpta în felii și de a servi cu chipsuri, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista