Carne de vită cu sos de rozmarin-ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu sos de rozmarin-ciuperci. O porție conține 240 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,65 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci pre, 2 lingurițe de rozmarin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită cu aragaz lent cu sos cremos de ciuperci-rozmarin, Lasagna de ciuperci și Kale cu sos de caju de rozmarin, și Friptură de coastă în picioare cu rozmarin și piper cu sos de tigaie cu două ciuperci.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile pre-tăiate, vinul și friptura într-o pungă mare de plastic cu fermoar și sigilați. Marinați la frigider timp de 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din pungă, rezervând marinada.
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați friptură; gatiti timp de 6 minute sau pana la gradul dorit de coacere, intorcand dupa 3 minute.
Combinați ceapa, 2 linguri de pătrunjel, rozmarin și ingredientele rămase.
Adăugați amestecul de ceapă și marinada rezervată în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 2 cani (aproximativ 15 minute), amestecand frecvent.
Tăiați carnea de vită în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Așezați carnea de vită pe un platou de servire. Puneți sosul de ciuperci peste carnea de vită.
Se presara cu 2 linguri patrunjel.