Carne de vită cu cartofi parmezan

Carne de vită cu cartofi parmezan
Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Carnea de vită cu cartofi parmezan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 872 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,49 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de filet de vită, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Cartofi Parmezan, Cartofi Roșii Parmezan, și Cartofi Roșii Parmezan.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mic, combinați pătrunjelul și coaja de lămâie; pus deoparte. Condimentează carnea de vită cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă carnea de vită și se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Transferați la cuptor și prăjiți, 18 până la 20 de minute pentru mediu-rar (temperatura internă 125 F).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere. Între timp, așezați cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă rece și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați 1 linguriță de sare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Scurgeți și împărțiți între plăci. Zdrobiți ușor cartofii cu o lingură pentru a sparge pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8
Stropiți cu uleiul rămas, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
9
Se servește cu carnea de vită. Se acoperă cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista