Carne De Vită Burgundă
Carnea de vită Burgundia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ceapă perlată, ciuperci pre, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Burgundia De Vită, Carne De Vită Burgundă, și Burgundia De Vită.
Instrucțiuni
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Se scurge bine; păstrați cald.
În timp ce fidea gătește, scoateți carnea de vită din pachet, rezervând sosul.
Tăiați carnea de vită în felii subțiri.
Combinați sosul rezervat, vinul și următoarele 4 ingrediente (vin prin ciuperci) într-o tigaie mare antiaderentă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti 5 minute. Se amestecă carnea de vită și se fierbe 2 minute.
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic.
Adăugați amestecul de amidon de porumb; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Se servește peste tăiței.