Carne de vită și tocană de Hominy: Posole

Carne de vită și tocană de Hominy: Posole
Carne de vită și tocană de Hominy: Posole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 346 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ceapă, ridichi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum se gătește: calos, tripă de vită și tocană de picioare, Carne De Vită Puchero (O Tocană Mexicană Cu Mămăligă Și Legume ) , și Posole (Tomatillo, pui și supă de mămăligă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează Tripa cu sare și piper și adaugă într-un vas mare. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere ușoară. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 3 ore, îndepărtând orice impurități de pe suprafață
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
În timp ce Tripa se gătește, acoperiți ardeii iute cu apă într-un vas mic separat și fierbeți până se rehidratează și se înmoaie. Se răcește și se strecoară, rezervând lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Încălziți o lingură de ulei de struguri la foc mediu într-o tigaie (rezervând restul de ulei). Când uleiul începe să strălucească, sotează ceapa și usturoiul până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți de pe foc și transferați ceapa și usturoiul într-un bol mic și rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scoateți tulpinile și semințele din ardei și adăugați-le în castron cu ceapa. Folosind lichidul de gătit după cum este necesar (rezervând restul lichidului de gătit), amestecați într-o pastă cu ceapa și usturoiul. Folosind aceeași tigaie încălziți lingura rezervată de ulei de struguri la foc mediu-mare și prăjiți pasta timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până este nevoie.
7
Pregătiți mămăliga conform instrucțiunilor de pe ambalaj, utilizând lichidul de gătit chile rămas ca parte a lichidului de gătit pentru mămăligă. (De obicei, veți avea nevoie de 4 ori mai multă apă decât hominy).
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Se amestecă bine pasta de chile cu homina gătită. Se amestecă în oala de tripă, se condimentează cu pudră de chili și se întoarce la foc mic și se lasă să se îngroașe. Puneți în boluri și așezați o cantitate mică de ridichi feliate în centru. Strângeți sucul de lămâie proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pastă De ChiliPastă De Chili
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
HominyHominy
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista