Carne de vită și spanac Curry

Reteta de carne de vită și spanac Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 651 calorii, 35g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Pentru $ 6.31 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți chimen măcinat, spanac, lapte de nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Taitei de Soba de vita cu spanac si vinaigret de Curry de nuca de cocos, curry de spanac malabar / stil mangalorean curry de spanac malabar, și Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți ghee-ul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ceapa și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați serrano și continuați să gătiți încă 3 minute. Condimentează cu cuișoare, garam masala, coriandru, pudră de chile, turmeric și chimen, gătește încă 2 până la 3 minute pentru a elibera aroma.
Amestecați carnea de vită și sarea, gătiți încă 3 minute.
Adăugați roșiile, laptele de cocos și spanacul. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți și gătiți timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Descoperiți, apoi amestecați sucul de lămâie și gătiți încă 10 minute, amestecând frecvent, până când sosul s-a îngroșat.