Carne De Vită Și Paste Mexicane

Carne De Vită Și Paste Mexicane
Mexican Beef & Pastan este un hor d ' oeuvre Mexican. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de tortilla, măsline, paste spiralate și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare sunt Paste Mexicane, Carne De Vită Mexicană, și Carne De Vită Mexicană.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului; scurgeți. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă pastele, roșiile, fasolea, porumbul, salsa, ardeii iute verzi, măslinele și condimentele taco. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Serviți cu smântână și chipsuri, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Laurent-Perrier la Cuvee Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Revista