Carne de vită și fasole Taco caserola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de Taco cu carne de vită și fasole. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 616 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii, old El 'n chunky salsa, Monterey jack cheese și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită și fasole Taco caserola, Caserola taco cu carne de vită și fasole, și Carne De Vită Taco Skillet Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. în tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă fasolea prăjită, salsa și amestecul de condimente taco. Reduceți căldura la mediu.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
În caserola ungrased de 2 litri, așezați 2 căni de chipsuri de tortilla sparte. Se acoperă uniform cu amestec de carne de vită.
Se presară ardei gras, ceapă, 1 cană de roșie, brânză și măsline.
Coaceți neacoperit 20 până la 30 de minute sau până când se topește fierbinte și cu bule și brânză. Top caserola la cuptor cu salata verde, restul de 1/2 cana de rosii si restul de 1/2 cana tortilla chips-uri.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.