Carne de vită și bacon Stroganoff
Rețeta Beef & Bacon Stroganoff poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 447 de calorii. Pentru 1,68 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii groase de bacon, boia de ardei, pătrunjel și făină. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Easy Beef Stroganoff - Ground Beef Version, Easy Beef Stroganoff - Ground Beef Version și Easy Beef Stroganoff - Ground Beef Version.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți carnea de vită, baconul, ciupercile și ceapa până când carnea de vită nu mai devine roz.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Scurgere. Se amestecă făina până se omogenizează.
Adăugați bulionul, supa, sosul Worcestershire, piperul, sarea și boia de ardei. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute, amestecand din cand in cand.
Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Se amestecă smântâna și hreanul în amestecul de carne de vită; se încălzește (nu se fierbe).
Se orneaza cu patrunjel daca se doreste.