Carne de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Pătlagine
Caribbean umplute carne de porc cu cartofi dulci portocalii și pătlagină ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Acest fel principal are 1327 calorii, 60g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de cartofi dulci, ceapă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc cu cartofi dulci umpluți, Cartofi dulci, Pătlagini și mere, și Cartofi Dulci Umpluți Cu Carne De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc în centru, asigurându-vă că nu treceți până la capăt (practic fluturând.) Puneți carnea de porc cu un ciocan de carne până la aceeași grosime peste tot. Condimentează cu sare și piper pe ambele sides.In o tigaie se topește untul, se adaugă ceapa, se fierbe până se înmoaie, se adaugă ierburi, pesmet, ROM, mango tocat și sare și piper după gust, se amestecă la combine.Lingura umplutura jos pe jumătate de carne de porc amintindu-și să lase suficient de o margine, astfel încât atunci când ori, cealaltă jumătate peste, se va acoperi umplutura complet.Îndoiți cealaltă jumătate a cărnii de porc și fixați-o cu sfoară de bucătărie la intervale de 11/2-2 inch. Într-o tigaie ușor unsă, puneți carnea de porc și coaceți într-un cuptor preîncălzit 180C timp de aproximativ 1 oră (timpul de gătit poate fi mai lung dacă greutatea cărnii dvs. este mai mare și nu sunt sigur dacă va fi mai mică dacă faceți 2 coapse mai mici, verificați doar spre sfârșitul timpului de gătit în mod regulat, pentru a vedea dacă este gătit).Ungeți carnea de mai multe ori în timpul gătitului cu suc rezervat, chiar am turnat puțin peste carnea de porc când am început, așa că sucurile de porc combinate cu aceasta au făcut câteva sucuri grozave pe care le-aș putea folosi pentru sos mai târziu. (nu turnați prea mult și asigurați-vă că este suc natural și nu sirop, deoarece va arde și, de asemenea, formează o glazură pe carnea de porc din cauza conținutului ridicat de zahăr).Sos De Mango:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată Mărunt
3 Căni De Pesmet Panko
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scurgeți mango rezervând sucul, amestecați sau procesați mango până se omogenizează, turnați în cratiță, lăsați la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și usturoiul gătiți până când ceapa este moale și usturoiul tocmai a început să se rumenească, adăugați la mango, măriți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați restul ingredientelor și amestecați până când gemul s-a topit și zahărul s-a dizolvat, gata sos ușor de mazăre se face. Acest lucru poate fi lăsat doar la foc foarte mic pentru a se menține cald. Când carnea de porc este gătită, adăugați doar cele 3 linguri de sucuri și amestecați pentru a combina. Dacă sosul nu este suficient de fierbinte, întoarceți căldura în acest moment și încălziți câteva minute până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Gem
5
Se servește peste carne de porc.Portocaliu-
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Cartofi Dulci La Cuptor:.Curățați cartofii dulci și tăiați-i în bucăți (la fel cum ați face cartofii obișnuiți pe care urma să-i zdrobiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Se pune într-un capac de tigaie cu apă și se fierbe până se înmoaie, apoi se scurge.În timp ce cartofii se gătesc, tăiați blaturile din 4 portocale și scoateți carnea, aveți grijă să nu rupeți cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3 Bețișoare De Covrig
(recomandat: Sos A1)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Tăiați coaja de pe blaturi în fâșii subțiri pentru a o folosi ca garnitură mai târziu. Strângeți sucul din pulpă (va fi mai mult suc decât aveți nevoie, dar eu îl strâng pe tot și beau restul, nu există nimic ca sucul proaspăt de portocale.) și radeți o linguriță de coajă din a cincea portocală.Puneți cartoful dulce până se omogenizează (folosesc un amestec de bare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Bețișoare De Covrig
10 Căni De Apă Rece, împărțite
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Adăugați unt, smântână, zahăr, rom, suc de portocale și scorțișoară, amestecați pentru a combina sau amestecați orice este mai ușor (sugestie :bară
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Mix, Bar
11
Mix)
12
Se amestecă în coaja rasă și se condimentează cu sare și piper.Puneți amestecul de cartofi piure în cojile portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Bețișoare De Covrig
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
Așezați pe o tavă de copt și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180C (perfect deja la acea temperatură din carne de porc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când aveți un blat maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
15
Se ornează cu fâșiile rezervate de coajă de portocală și se servește.Chipsuri De Pătlagină:.Curățați pătlaginele și tăiați-le subțire în runde.
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
16
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă și prăjiți pătlaginele până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
17
Se scurge pe hârtie absorbantă și se condimentează cu sare.Oh atât de ușor și oh atât de delicios, amintiți-vă doar că aveți nevoie de ceva pentru cină, așa că nu vă strecurați La mulți în timp ce gătiți :). la
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
18
Serviți: aranjați feliile de porc pe farfurie turnați sosul deasupra. Aranjați chipsurile de pătlagină și așezați coaja portocalie deasupra lor.Poftă Bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3 Bețișoare De Covrig
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului