Carne de porc trasă cu aragaz lent cu sos de bere rădăcină

Slow-aragaz Tras de porc cu sos de bere rădăcină ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 382 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1087 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de sare, piper, chifle sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Slow Cooker Root Beer A Tras Glisoare De Porc, Berea rădăcină a tras sandvișuri de porc în oala sub presiune, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mare. Gatiti friptura de porc in ulei 6-10 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, puneți friptura de porc, 2 lingurițe de sare, piperul, ceapa și 1 cană de bere rădăcină. Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, în cratiță de 4 litri sau cuptor olandez, încălziți restul de 2 căni de bere rădăcină, sosul de chili și 1/2 linguriță de sare până la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu. Gatiti 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand amestecul este lucios si redus la 2 1/2 pana la 3 cani.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent, aruncând lichidul de gătit. Tăiați carnea de porc, folosind 2 furculițe pentru a îndepărta carnea de porc. Se amestecă amestecul de sos de chili. Pentru a servi, lingurați aproximativ 1/2 cană de amestec de porc în fiecare chiflă.