Carnea de porc Satay este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 721 calorii. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc satay, Carne De Porc Satay, și Carne De Porc Satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu, adăugați carne de porc și lăsați la marinat 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Încălziți uleiul într-o tigaie și adăugați ceapa, usturoiul și chili-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se sotează aproximativ 4 minute. Se amestecă sosul de soia, sucul de lămâie, laptele de cocos, coriandrul și chimenul. Amestecați bine untul de arahide în amestec. Aduceți sosul la foc mic la foc mic, amestecând frecvent. Se amestecă cilantro și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți carnea de porc din marinată și filetați pe frigarui. Grătiți timp de 7 până la 8 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se servește cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe