Carne De Porc Prăjită Pentru Totdeauna

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită pentru totdeauna. Această rețetă servește 8 și costă 3,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 695 calorii, 41G de proteine, și 54g de grăsime per portie. Dacă aveți frunze de salvie, semințe de coriandru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Încercați Pentru totdeauna și complet, Cei Mai Buni Prieteni Pentru Totdeauna Negrese, și Ooops, îmi pare rău, dar nimic nu durează pentru totdeauna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți carnea de porc la temperatura camerei scoțând-o din frigider cu 1 până la 2 ore înainte de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la cald.
Adăugați ceapa, acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute.
Se adaugă salvia și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand ceapa inceteaza sa arunce apa, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească pe farfurie.
Cojiți înapoi pielea de porc și întindeți o cantitate bună de condimente de fenicul și adăugați ceapa direct pe stratul de grăsime. Îndoiți pielea înapoi peste ceapă și legați-o închisă cu șnur de bucătărie. Condimentează bine peste tot cu condimentul de fenicul rămas.
Aranjați carnea pe un raft într-o tigaie căptușită cu folie, stropiți cu mai mult ulei de măsline și gătiți până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 8 ore. Este gata când se îndepărtează ușor dacă este ales cu o pereche de clești. Adesea este mai ușor să gătești carnea peste noapte sau să o pui la cuptor dimineața și să o lași să gătească toată ziua. Nu trebuie să fie participat.
Puneți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie grea la foc mediu. Urmăriți cu atenție, aruncând frecvent, astfel încât semințele să se prăjească uniform. Când este maro deschis și parfumat, turnați semințele pe o farfurie pentru a se răci. Trebuie să fie reci înainte de măcinare, altfel vor guma lamele.
Se toarnă semințele într-un blender și se adaugă sarea. Amestecați cu o pulbere fină, agitând ocazional blenderul pentru a redistribui semințele. Depozitați într-un borcan de sticlă bine închis într-un loc răcoros și uscat sau congelați.