Carne De Porc Prăjită Cu Sos De Usturoi-Ceapă

Carne De Porc Prăjită Cu Sos De Usturoi-Ceapă
Friptura de porc cu sos de usturoi-ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de făină, țelină, garnituri: struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi friptură de porc cu legume și sos de usturoi, Friptură de porc cu umplutură de salvie și ceapă și sos, și Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Faceți 20 de tăieturi mici și adânci în friptură și introduceți bucăți de usturoi. Legați friptura cu sfoară de bucătărie, fixându-se la intervale de 2 inci. Frecați condimentul Cajun pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Gatiti friptura in ulei incins intr-o tigaie mare si grea la foc mare 2 minute pe toate partile sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și țelina în tigaie; gătiți, amestecând frecvent, 5 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați amestecul de ceapă într-o tigaie; se acoperă cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Adăugați bulion în tigaie. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți la 325 timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 180 până la 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți friptura din tigaie; acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Turnați picăturile de tigaie printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare la 2 căni egale, adăugând bulion suplimentar sau apă, dacă este necesar. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Bateți împreună 3 linguri. făină și 5 linguri. apă rece într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Bateți în picături de tigaie. Gatiti, batand des, la foc mediu-mare 6 pana la 7 minute sau pana se ingroasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 48 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista