Carnea de porc prăjită cu glazură de ananas este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 92g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 937 calorii. Pentru $ 7.17 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă perlată, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de porc prăjită lent, cu melasă și glazură balsamică, Carne de porc prăjită lent, cu melasă și glazură balsamică, și Carne de porc la grătar cu Salsa de ananas prăjită la foc.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea, zahărul brun, boabele de piper, semințele de coriandru și 2 căni de apă caldă într-un bol mare. Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Umăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 6 căni de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Adăugați carnea de porc, acoperiți și refrigerați peste noapte (carnea de porc trebuie scufundată în lichid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Amestecați usturoiul, uleiul de măsline, sarea, piperul, cimbrul și rozmarinul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o (aruncați saramura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Întindeți amestecul de plante peste coapsa de porc, asigurându-vă că acoperiți toate părțile coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea de porc și căutați până se rumenesc, 4 minute. Întoarceți cu grijă carnea de porc și căutați până se rumenesc, încă 4 minute. Între timp, adăugați prunele și ceapa perlată într-un vas de copt din sticlă de 10 pe 7 pe 2 inci, creând un pat pentru coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Prune Uscate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Transferați coapsa de porc arsă în vasul de copt (asigurându-vă că coapsa se potrivește în vasul de copt, lăsând o margine de 1 inch pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Adăugați vinul în aceeași tigaie sotată folosită pentru a arde carnea de porc și gătiți, răzuind fundul tigaiei pentru a îndepărta bucățile rumenite, până aproape evaporate, aproximativ1 minut. Se amestecă sucul de ananas și se scoate de pe foc. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă amestecul peste carnea de porc. Condimentează prunele și ceapa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Prune Uscate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Așezați carnea de porc la cuptor și prăjiți până când un termometru introdus în centru înregistrează 160 de grade F, aproximativ 1 oră, lipind cu sucurile de tigaie la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați carnea de porc pe o tăietură, cort cu folie și lăsați-o să stea 10 minute. Feliați carnea de porc în felii groase de 1/4 până la 1/2 inci și aranjați pe un platou. Acoperiți feliile de porc cu ceapa perlată, prunele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Carne De Porc Gătită
Prune Uscate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
8
Nota bucătarului: în locul unui cotlet de porc de 3 1/2 lire, puteți folosi 2 (1 1/4 lire) filete de porc. Timpul total de gătire va fi de aproximativ 1 oră.