Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc prăjită cu arțar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 251 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,48 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lingurițe de muștar din cereale integrale, filet de porc, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este mare. Rețete similare includ Friptură De Porc De Arțar, Friptură De Porc Portocaliu-Arțar, și Rozmarin Muștar Friptură De Porc.
Instrucțiuni
1
Poziționați rafturile în cuptorul superior și inferior; încălziți cuptorul la 450 de carne de porc cu 1 linguriță de ulei; presărați cu 1 lingură de cimbru, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru. Înveliți o tigaie cu margini cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați carnea de porc în centrul tigaiei; prăjiți pe raftul superior până se rumenesc, 10 minute. Într-un castron, combinați siropul, oțetul și muștarul. Într-un alt castron, aruncați cartofii dulci și merele cu restul de 1 lingură de cimbru, 2 lingurițe de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru; se întinde într-un singur strat în jurul cărnii de porc pe tigaie. Se acoperă carnea de porc cu amestec de jumătate de sirop; se pune tigaia pe raftul inferior; se prăjește până când temperatura internă a cărnii de porc ajunge la 145 de minute, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați carnea de porc pe o farfurie; acoperiți ușor cu folie; lăsați să se odihnească 10 minute. Întoarceți cartofii dulci și merele; continuați prăjirea până se înmoaie, 8 până la 10 minute. Lingura amestec de sirop rămas peste carne de porc; felie și se servește cu cartofi dulci și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ