Carne De Porc La Grătar Cu Aragaz Lent

Carne De Porc La Grătar Cu Aragaz Lent
Reteta Slow Cooker gratar Carne de porc ar putea satisface pofta americană în aproximativ 8 ore și 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 372 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de sos de grătar, băutură cola, friptură de umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cola, puteți urma acest fel principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz lent Carne de porc la grătar sudic pe un coc, Carne De Porc Trasă La Grătar Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Georgia A Tras Grătar De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura într-un 6-qt ușor uns. aragaz lent; se toarnă sos de grătar și cola peste friptură. Acoperiți și gătiți la 8 până la 10 ore sau până când carnea se toacă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
ColaCola
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Transferați carnea de porc pe o tăietură; se toacă cu două furculițe, îndepărtând orice bucăți mari de grăsime. Degresați grăsimea din sos și amestecați carnea de porc mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Notă: Am testat cu sosul original de grătar Cattleman.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Mariettan Angeli Estate Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Marietta Angeli Estate Zinfandel
Marietta Angeli Estate Zinfandel
Pivnițele Marietta se află la intrarea într-un mic canion de lângă Alexander Valley. Cunoscută sub numele de Angeli Ranch după familia care s-a stabilit inițial acolo în 1886, podgoriile proprietății leagă baloturi de pietriș de la râu la movile terasate invizibile de pe fundul văii. Extremele acestui site creează un vin plin de corp, dar care are o eleganță și o claritate surprinzătoare. Acest superb Zinfandel este intensificat de mici adăugiri de Petite Sirah și Syrah.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista