Carne de porc in sos de portocale pentru 2

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încearcă Carne de porc în sos de portocale pentru 2. Această rețetă servește 2 și costă 1,66 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 763 de calorii , 31 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Un amestec de orez, amidon de porumb, caju ușor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 68% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de avocado și portocale cu sos de portocale și ghimbir , Rava Kesari de portocale - Griș Halwa cu aromă de portocale - Navratri Naivedyam și Sos Zhoug (alis Sos Schug) - Un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu .
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, zahărul, ghimbirul și coaja de portocală. Se amestecă sucul de portocale și sosul de soia până se omogenizează; puse deoparte.
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți țelina, morcovii și caju în ulei până când legumele devin crocante și fragede. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Adăugați carne de porc; căldură prin.
Se serveste cu orez; deasupra cu tăiței și ceapă.